follow Catalog firme » Echipamente » Echipamente horeca » Hartie igienica » Judetul OLT
  home     Hartie igienica   Judetul OLT

Hartie igienica Olt

Obtineti cel mai bun pret pentru hartie igienica completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
hartie igienica dubla, hartie igienica simpla, hartie igienica cofrata, hartie igienica parfumata, hartie igienica, hartie igienica proportionata, hartie igienica olt, hartie igienica caracal (Caracal, OLT)
Firma sc neval impex s.r.l., cu sediul in caracal, vinde hartie igienica si tuburi de carton spiralat. producem si distribuim hartie igienica parfumata, proportionata, cu un strat sau doua, colorata, simpla sau dubla, cofrata, cu sau fara tub, la cererea clientilor. va rugam sa ne contactati pentru informatii despre produse, servicii si pentru comenzi pentru produsele noastre. nu ezitati sa ne contactati, va..
0766 *** ***Click aici!
hartie igienica (SLATINA, OLT)
Novoplast a fost infiintata in anul 2002, avand ca activitate principala realizarea de pungi si sacose personalizate, din polietilena de inalta (HDPE), medie (MDPE) si joasa (LDPE) densitate imprimate in 1-6 culori cu sigla clientului. Pe parcursul activitatii, tinand cont de cerintele si exigentele consumatorilor, am dezvoltat latura comerciala a PRODUSELOR NEALIMENTARE DE LARG CONSUM. Ne-am orientat catre cei mai renumiti Producatori si Importatori..
0349 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie