follow Catalog firme » Echipamente » Echipamente horeca » Hartie igienica
  home     Echipamente horeca   Hartie igienica

Hartie igienica

Obtineti cel mai bun pret pentru hartie igienica completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
hartie igienica (SATU-MARE)
Obiect de activitate import si distributie a produselor din hartie de uz casnic si industrial, respectiv produse catering si asociate ale..
0261 *** ***Click aici!
hartie igienica (ARGES)
Firma functioneaza din anul 1994 avind in profilul de activitate comertul en-gros si distributia produselor alimentare si nealimentare. in decursul timpului,..
0248 *** ***Click aici!
hartie igienica (BUCURESTI)
Comercializam: carton duplex 225-500 grame role/coli, hartie offset role/coli, hartie kraft, hartie ambalaj, hartie ziar import, hartie ozalid, hartie ziar plana..
0726 *** ***Click aici!
hartie igienica bucuresti (BUCURESTI)
In paginile magazinului nostru online descoperiti produse curatenie profesionale tana werner & mertz dedicate firmelor de profil dar si articole obisnuite..
0724 *** ***Click aici!
hartie igienica (BUCURESTI)
Cleaning logistic este un furnizor integrat de solutii pentru domeniul curateniei, oferind clientilor sai nu numai gama completa de produse si..
021. *** ***Click aici!
hartie igienica bucuresti (BUCURESTI)
Producem si distribuim la preturi avantajoase hartie igienica, servetele, role prosop pentru uz gospodaresc, batiste nazale si tuburi carton. societatea comerciala..
021) *** ***Click aici!
hartie igienica (BUCURESTI)
Sc cotton yarn srl produce, comercializeaza si distribuie o gama larga de produse de curatare pentru uz casnic. va rugam sa..
0212 *** ***Click aici!
hartie igienica (CONSTANTA)
Imp Expert reprezinta un proiect de business ce a luat nastere in anul 2012 si care se afla in plina ascensiune...
0785 *** ***Click aici!

BOGMAR SRL

  Actualizat (azi)
hartie igienica (VALCEA)
Creativitatea si inovatia in prezentarea produselor noastre, promptitudinea si rapiditatea in livrarea comenzilor, colaborarea la inalte standarde profesionale cu partenerii nostrii..
0745 *** ***Click aici!
hartie igienica (BUCURESTI)
Sirius Distribution distribuie la nivel national prin intermediul magazinului online consumabile si accesorii medicale pentru cabinete medicale, clinici si spitale, consumabile..
0755 *** ***Click aici!
hartie igienica (IASI)
Curatenie industriala: hale, spatii depozitare curatarea podelelor, tavanelor, geamurilor, grinzilor, intretinerea suprafetelor de parcare, spatiile exterioare etc. aprovizionare cu consumabile si..
0743 *** ***Click aici!
hartie igienica (IASI)
Importator si distribuitor autorizat national de echipamente, accesorii, consumabile si solutii pentru confort si igiena profesionala. succesul afacerii dumneavoastra depinde de..
0748 *** ***Click aici!
hartie igienica (BUCURESTI)
Peste 15 ani de experienta in oferirea de solutii de igiena si produse profesionale de curatenie in Romania. Reprezentam branduri si..
0735 *** ***Click aici!
hartie igienica (DAMBOVITA)
OLTEANU RAZVAN-MIHAI I.I. producator tuburi din carton, produse carton, hartie igienica, tuburi pentru hartie igienica. Pentru detalii suplimentare in privinta preturilor..
0731 *** ***Click aici!
hartie igienica (ILFOV)
Fiind specializati in productia si distributia de consumabile de igiena din hartie pentru consumul in afara casei, precum si dispozitive profesionale..
0756 *** ***Click aici!
hartie igienica (CLUJ)
Suntem reprezentanța din Romania a companiei internaționale Green Clean cu sediul central in Ungaria, prezentă pe piața Europeană echipamentelor sanitare și..
0747 *** ***Click aici!
hartie igienica (ILFOV)
Firma a fost infiintata in anul 1992 si produce servetele, prosoape, batiste din hartie si hartie igienica de calitate superioara la..
021. *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie